Allianssi Vantaa
Allianssi Vantaa T98 teksti kuvana.

Pelipassi ja vakuutus

Tällä sivulla on tietoa pelipassista ja vakuut­tamisesta.

Pelipassi

Pelipassi tulee olla kaikilla pelaajilla, jotka haluavat osallistumia Suomen Pallo­liiton järjestämiin peli­tapahtumiin. Sen saat joukkueesi tai seurasi kautta ja se maksaa tällä hetkellä (2014) vuonna 1999 tai myöhemmin syntyneillä pelaajilla 40 € per kalenteri­vuodessa. Vuonna 1998 syntyneet pelaajat (16-vuotiaat ja vanhemmat) joutuvat maksamaan 140 €.

Lisätietoa peli­passista ja vakuutuksista vuodelle 2014 saat Suomen Pallo­liiton sivulta Kauden 2014 peli­passit.

Vakuutus

Vakuutus on pakollinen kaikilla, jotka haluavat pelata peleissä. Vakuutusta ei tarvitse ottaa Pallo­liiton (ja seuran) kautta vaan mikä tahansa urheilu­vammat kilpailu­toiminnassa korvaava vakuutus riittää. Jos pelaajalla on oma vakuutus, tulee kopio voimassa olevasta vakuutus­todistuksesta toimittaa joukkueen­johtajalle.

Palloliiton kautta otetuissa vakuutuksissa vakuuttava yhtiö on Aon.

Lisätietoa peli­passista ja vakuu­tuksista vuodelle 2014 saat Suomen Pallo­liiton sivulta Kauden 2014 peli­passit.

Vahingon tapahtuessa

Jotkin vakuutusyhtiöt vaativat ennakko­ilmoi­tuksen vahingosta 24 tunnin sisällä. Pallo­liiton kautta otetuissa vakuu­tuksissa ennakko­ilmoi­tusta ei vuonna 2014 enää tarvita. Lisä­tietoa muutok­sista täältä.

Mikäli vakuutuksesi on otettu seuran ulko­puolelta, on syytä tarkistaa vakuu­tuksen voimassa­olo­aika ja ehdot.

Ennakko­ilmoituksen teosta ei ole haittaa. Voi osoit­tautua, että vamma ei olekaan niin paha kuin miltä se aluksi näytti. On kuitenkin parempi tehdä ennakko­ilmoitus, jos on hiukankin epä­varma vamman laadusta tai laajuudesta.

Haavereita pelissä

© 2014 Allianssi Vantaa T98 — 15.07.2014 13:51 (fi)