Allianssi Vantaa
Allianssi Vantaa T98 teksti kuvana.

Kausisuunnitelma

Tällä sivulla kerrotaan joukku­eemme tämän kauden tavoitteet. Lähi­ajan tavoitteista on kerrottu Lähi­ajan tavoitteet sivulla.

Päivitämme sivua kunhan Sari on päässyt sinuiksi joukkueen kanssa. Alla olevat tavoitteet ovat aikaisemman valmen­tajan suunnitelmia.

Joukkuepuolustamisen kehittäminen

Kauden aikana harjoittelemme joukkue­puolustamista sillä hyvä puolustaminen luo perustan pallonhallinnalle.

Varsinkin riiston jälkeinen tilanne on erittäin kriittinen ja tavoite on saada pallo suoraan oman pelaajan kontrolliin, jolloin saamme pallon hallinnan jälleen itsellemme. Joukkue joka päästää vähemmän maaleja voittaa yleensä ottelun. Samoin joukkue, joka hallitsee ottelun tempoa ja palloa.

Pelinavaaminen

Pelinavaamista harjoittelemme pallon­hallinta­harjoituk­silla isoilla alueilla, jolloin pelaajan liike ja syötön laatu sekä kovuus tulevat tärkeään rooliin. Tavoitteemme on hallita peliä lyhyt­syöttö­pelillä. Me emme "roiski" palloa.

Harjoittelemme pelin­avausta luoden perustan hyökkäyk­selle sekä hitaissa että nopeissa hyökkäyk­sissä.

Yleiskunnon parantaminen

Parannamme kuntoa koska tavoitteena on koko joukkueen pelaaminen. Pelimme kestävät jo 80 min ja pelaaja juoksee eri­laisia juoksuja (kävely, hölkkä, kiihdytys jne) ottelun aikana lähemmäs 5-10 km. Siispä yksittäisen pelaajan kunnon on oltava hyvä.

Pallon riistäminen

Ottelun ratkaisevat suoritukset ovat poikkeuk­setta kuitenkin lyhyitä, täydellä teholla tehtäviä suorituksia, joissa voima, nopeus ja nopeus­kestävyys ovat tärkeitä ominai­suuksia, unohtamatta itse­luottamusta ja paineen­sieto­kykyä.

Yllämainittuja asioita pyrimme kehittämään laajasti, mutta tarvitsemme hyvän peruskunnon jotta tämä onnistuu.

© 2014 Allianssi Vantaa T98 — 25.02.2014 15:05 (fi)