Allianssi Vantaa
Allianssi Vantaa T98 teksti kuvana.

Lähiajan tavoitteet

Tällä sivulla kerrotaan joukkueen lähi­ajan tavoitteista. Kuluvan kauden tavoit­teista on kerrottu Kausi­suunnitelma sivulla.

Päivitämme sivua kunhan Sari on päässyt sinuiksi joukkueen kanssa. Alla olevat tavoitteet ovat aikaisemman valmentajan suunnittelemia.

Puolustaminen

Harjoittelemme 1v1- ja 1v2-tilanteita koska se luo perustan puolus­tamiselle.

Pelissä tapahtuu paljon 1v1-tilanteita ja pelaaja, joka voittaa suurimman osan niistä, helpottaa huomattavasti koko joukkueen pelaamista.

Puolustuslinjan toiminta

Hyvä ja yhteinen puolustus­linja ratkaisee ottelut.

Tavoitteemme on opettaa kaikki pelaajat puolustamaan yhtenä linjana, jonka läpäisemisen tulee olla erittäin vaikeaa. Haluamme helpottaa maali­vahdin työtä ja estää kaikki läheltä potkaistut laukaukset maalia kohden. Avain­sanoja ovat toimiva, yhteis­työkykyinen ja "ehjä" puolustus­linja.

Maalivahdin avaus + pelinavaaminen

Haluamme tuoda modernin jalka­pallon tapaan myös maali­vahdin mukaan peliin "kenttä­pelaajana".

Harjoittelemme maali­vahdin ja puolustus­linjan yhteis­työtä pelin­avauksessa ja haluamme luoda rohkea peli­tapaa. Pyrimme innostamaan tähän, koska se luo itse­luottamusta. Näitä harjoit­telemme sekä pien­peleillä että isomman kentän peleillä.

Maalipeliä!

Peleissä tavoitteemme on tuoda harjoituksissa opitut asiat mukaan itse peliin. Tämä tapahtuu keskittymällä harjoituksissa pien­peleihin sekä pelaamiseen yli­päätään. Jokaisen harjoituksen teema tuodaan esiin pelillisesti. Itse otteluissa tavoitteemme menevät poikkeuksetta peli­kohtaisesti, mutta aina tuoden mukaan kauden tavoitteet.

Jotta voisimme päästä eteenpäin tavoitteissa ja siirtymään uusiin haasteisiin, meidän aluksi tulee onnistua otteluissa ja sen­hetkisissä tavoitteissa.

© 2014 Allianssi Vantaa T98 — 25.02.2014 15:05 (fi)